Primalimpro
orange.png

OM Primalimpro

Primalimpro är en ung men erfaren teatergrupp som bildades år 2010. Vi samlar teaterapor, skrivbordsschimpanser och universitetslemurer för att tillsammans tänja på gränserna och utforska ramarna för vad improviserad teater egentligen är. Genom att blanda större föreställningar med anspråkslösa format på olika scener skapar vi en bred plattform som tillåter oss att kasta oss ut från allt högre höjder. 

Våra föreställningar inkluderar, helt eller delvis, kortform, långform, helform, tvärform, sparform, gasform, livsform och polisuniform. Är du, som vi, osäker på vad de där sista (eller samtliga) termer innebär på scen? Kom och ta reda på det tillsammans med oss!

Allt som oftast spelar vi föreställningar på Café Hängmattan och på Teater UNO. Vill du improvisera med oss delar vi gärna med oss av våra erfarenheter för såväl nybörjare, erfarna improvisatörer och alla andra; Gå en workshop, boka oss till ett företagsevent eller låt oss ta hand om underhållningen på festen!

Vilka är vi?

Martin

Martin grundade Primalimpro i november 2010. Då ville ingen vara med. Men sedan blev Martin cool och likaså hans grupp.

Ett motto Martin har i livet är att han alltid väger 78 kg.

 
 

Agnes

Bwedi

Susanna

Susanna gick med i gruppen 2014 och har sedan dess både börjat jogga och titta på The Flash. Hon tycker att rymden är häftig och att svamp inte är riktig mat. Men dömer ingen!

 
 
NY_CarlJohan_crop.jpg

Carl Johan

Hans favoritodjur är sjöodjuret

Mattias

Favoriträtt: Efterrätt
Favoritfel: Falafel

Susanna, svamp är visst riktig  mat! Jag dömer...

 
 
green.png

Välkommen med frågor och funderingar!

Vi kommer göra vårt bästa för att svara så fort som möjligt. Du kan även maila direkt till kontakt@primalimpro.se eller skicka ett meddelande på facebook.