Primalimpro

Vi bejakar allt

Relationsteorin

Varje människa står i relation till en annan. Ibland förstår vi varandra. Oftast inte. Finns det egentligen någon speciell formel för balanserade relationer? I en komisk och kaosartad föreställning söker Primalimpro svaret på Relationsteorin. Varje föreställning är unik!

Kvällen inleds med en workshop i improvisationsteater (OBS för bokning se nedan). Workshopen kommer att pågå mellan 18.00 - 18.45. Under workshopen kommer du som deltagare får testa på lite olika tekniker och "teatersporter" inom improvisationsteatern. Workshopen kommer ledas av Primalimpros egna skådespelare. Fokuset kommer ligga på trygghet, skratt och utmaning. Du behöver inte ha någon erfarenhet av improvisationsteater tidigare för att delta.

Efter workshopen kommer det vara en kort paus innan Primalimpros egna föreställning. Föreställningen kommer även vara öppen för personer som inte deltagit på workshopen. Du som har gått workshopen är givetvis välkommen att stanna kvar och se föreställningen utan extra kostnad. Kanske kan det bli en möjlighet för dig att upptäcka några av de tekniker du själv nyss övade på?Pris för workshop+föreställning: 60kr

Pris för föreställning: 60kr

Du kommer ha möjlighet att betala via swish.För bokning klicka HÄR!

Vi i Primalimpro samarbetar med Sensus.

Vi ses där! 

Eventbild Relationsteorin.jpg